29 Ιαν 2017

Μια Δευτέρα διαφορετική από τις άλλες


Ένα ακόμα μονότονο και βαρετό πρωινό Δευτέρας σε ένα συνοικιακό υποκατάστημα τραπεζικού ιδρύματος. Με τους μισούς υπαλλήλους να χασμουριούνται εκνευριστικά και με ένα γλοιώδες χαμόγελο του στυλ "Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας" να προσπαθούν να πείσουν τους πελάτες για τις αγνές προθέσεις του ιδρύματος, τους άλλους μισούς να βαριούνται και να σκέφτονται πως σκατά πέρασε τόσο γρήγορα το Σαββατοκύριακο, το διευθυντή να γλείφει στο γραφείο του το καλύτερο πελάτη του καταστήματος και τους πελάτες να βρίζουν για τα ληστρικά επιτόκια των τραπεζών. 

Όλα βάιναν κατά το δοκούν.

Ξαφνικά από το πουθενά, σαν δώρο θεού για να σπάσει η μονοτονία της Δευτέρας μπαίνει μέσα στο κατάστημα μια ξανθιά, δίμετρη θεά, με πλούσια φυσικά χαρίσματα, βγαλμένη κατευθείαν από ταινία πορνό, ικανή για να ανοίξει τα νυσταγμένα από τη βαρεμάρα κλειστά μάτια του αντρικού πληθυσμού που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μέσα.
H κοπέλα αμέσως μετά την εντυπωσιακή της είσοδο σκύβει, αφήνει τη τσάντα της κάτω, βγάζει από μέσα ένα κασετόφωνο, το ακουμπάει στο πάτωμα, πατάει το play και αυτό αρχίζει να παίζει ένα αισθησιακό τραγούδι. Η ξανθιά κλείνει τα μάτια της, αρχίζει να χορεύει αισθησιακά στους ρυθμούς τραγουδιού και να βγάζει αργά και βασανιστικά ένα ένα τα ρούχα της, μπροστά στα γεμάτα απορία μάτια των υπαλλήλων και των πελατών.


Ο Διευθυντής καταστήματος βλέποντας αυτό που γίνεται έσπευσε να τη σταματήσει, αποτράπηκε όμως από το γεγονός ότι ο καλύτερος πελάτης του καταστήματος άρχισε και αυτός να χορεύει υπό τους ήχους του τραγουδιού και να κοιτάζει σαν μπακλαβαδάκι τη ξανθιά χορεύτρια.

Η ξανθιά θεά αφού τελείωσε το striptease και έμεινε μόνο με ένα string, σκύβει, πατάει το stop από το κασετόφωνο και βγάζει μία κοντόκανη καραμπίνα από τη τσάντα. Σημαδεύει το ταμεία και φωνάζει σε όλους:

"Μάγκες το striptease δεν είναι δωρεάν...... Γρήγορα όλα τα λεφτά στη τσάντα"     

Δεν υπάρχουν σχόλια: